Bibliográfiák - Szlovákiai magyar néprajzi bibliográfia

A Fórum Kisebbségkutató Intézet Etnológiai Központjában készült a Szlovákiai magyar néprajzi bibliográfia szinte teljes feldolgozása 1819-től napjainkig. Az internetes feldolgozás lehetővé teszi a gyors keresést időrend, helynevek, személynevek, tárgymutató, szerzők és kifejezések alapján. (összeállították: L. Juhász Ilona, Liszka József)

UJVÁRY ZOLTÁN: A népszokások interetnikus kapcsolatai a Kárpátok és az Alföld találkozásának övezetében. Interetnické súvislosti ľudových zvykov v styčnom pásme Karpát a Dolnej zeme. In: Interetnikus kapcsolatok a Kárpát-medence északi felében. A Komáromban 1991. október 25-26-án Komáromban megrendezett tudományos tanácskozás előadásainak kivonatai. Szerk. Liszka József. Komárom, 1991, 7-10. p.

A népszokások interetnikus kapcsolatai a Kárpátok és az Alföld találkozásának övezetében. Interetnické súvislosti ľudových zvykov v styčnom pásme Karpát a Dolnej zeme. In: Interetnikus kapcsolatok a Kárpát-medence északi felében. A Komáromban 1991. október 25-26-án Komáromban megrendezett tudományos tanácskozás előadásainak kivonatai. Szerk. Liszka József. Komárom, 1991, 7-10. p.

KategóriaSzlovákiai magyar néprajzi bibliográfia
CímkeInteretnikus kapcsolatok / NÉPSZOKÁSOK
Fejezet1.2. Interetnikus kapcsolatok 10. NÉPSZOKÁSOK
Kiadás éve1991
SzerzőUJVÁRY ZOLTÁN
Rövid URL
ID6036
Módosítás dátuma2019. augusztus 8.

Hibát talált?

Üzenőfal