Szlovákiai Magyar Adatbank » Szénássy Árpád: A pomológia úttörője. Kováts József életútja. Bátorkeszi (Vojnice), A Bátorkeszi Egységes Földműves-szövetkezet, 1990, 136 p. Szénássy Árpád: A pomológia úttörője. Kováts József életútja. Bátorkeszi (Vojnice), A Bátorkeszi Egységes Földműves-szövetkezet, 1990, 136 p. – Szlovákiai Magyar Adatbank
Bibliográfiák - Szlovákiai magyar református vonatkozású könyvek válogatott bibliográfiája (1990–2007)

Bármely közösség jobb megismerhetőségéhez, helyzete felméréséhez elengedhetetlenül szükséges az egészben látását elősegítő források összegyűjtése. Az alábbi bibliográfia a szlovákiai magyar reformátusság könyvekben rögzített állapota felmutatásának szándékával született meg, ami abból a felismerésből és tapasztalásból sarjadt ki, hogy az iránta érdeklődő, könyvszerető ember polcait szépen megtölthetik a református gyülekezetekről, közösségekről, településekről és személyekről szóló, illetve az általuk kiadott munkák. Köszönhető ez elsősorban annak, hogy a negyven böjtös esztendőt követő közel két szabad évtized alatt nagyszámban jelentek meg, mert megjelenhettek, vallási tematikájú, a vallási közösségek életével foglalkozó könyvek. (összeállította: A. Kis Béla)

Szénássy Árpád: A pomológia úttörője. Kováts József életútja. Bátorkeszi (Vojnice), A Bátorkeszi Egységes Földműves-szövetkezet, 1990, 136 p.

A pomológia úttörője. Kováts József életútja. Bátorkeszi (Vojnice), A Bátorkeszi Egységes Földműves-szövetkezet, 1990, 136 p.

KategóriaSzlovákiai magyar református vonatkozású könyvek válogatott bibliográfiája (1990–2007)
FejezetKönyvek
Kiadás éve1990
SzerzőSzénássy Árpád
Rövid URL
ID12123
Módosítás dátuma2019. augusztus 8.

Hibát talált?

Üzenőfal