Szlovákiai Magyar Adatbank » Sallai Gergely: Az első bécsi döntés megítélése a szlovák és a magyar történeti irodalomban. In: Pásztor Cecília (szerk.): „…ahol a határ elválaszt.” Trianon és következményei a Kárpát-medencében. Salgótarján, Szindbád, 2002, 250-274. p. Sallai Gergely: Az első bécsi döntés megítélése a szlovák és a magyar történeti irodalomban. In: Pásztor Cecília (szerk.): „…ahol a határ elválaszt.” Trianon és következményei a Kárpát-medencében. Salgótarján, Szindbád, 2002, 250-274. p. – Szlovákiai Magyar Adatbank
Bibliográfiák - A szlovákiai magyarok történetének válogatott bibliográfiája (1990–2008)

A bibliográfia a szlovákiai magyarokkal kapcsolatos szlovákiai, csehországi és magyarországi történeti tárgyú munkákat dolgozza fel.

Sallai Gergely: Az első bécsi döntés megítélése a szlovák és a magyar történeti irodalomban. In: Pásztor Cecília (szerk.): „…ahol a határ elválaszt.” Trianon és következményei a Kárpát-medencében. Salgótarján, Szindbád, 2002, 250-274. p.

Az első bécsi döntés megítélése a szlovák és a magyar történeti irodalomban. In: Pásztor Cecília (szerk.): „…ahol a határ elválaszt.” Trianon és következményei a Kárpát-medencében. Salgótarján, Szindbád, 2002, 250-274. p.

Hibát talált?

Üzenőfal