Bibliográfiák - Szlovákiai magyar néprajzi bibliográfia

A Fórum Kisebbségkutató Intézet Etnológiai Központjában készült a Szlovákiai magyar néprajzi bibliográfia szinte teljes feldolgozása 1819-től napjainkig. Az internetes feldolgozás lehetővé teszi a gyors keresést időrend, helynevek, személynevek, tárgymutató, szerzők és kifejezések alapján. (összeállították: L. Juhász Ilona, Liszka József)

VIGA GYULA: Az árucsere néhány interetnikus vonatkozása a magyar Alföld és az érintkező domb- és hegyvidék között. Niektoré interetnické súvislosti tovarovej výmeny medzi oblasťou Veľkej uhorskej nížiny a susediacimi pahorkatými a hornatými oblasťami. In: Interetnikus kapcsolatok a Kárpát-medence északi felében. A Komáromban 1991. október 25-26-án megrendezett tudományos tanácskozás előadásainak kivonatai. Szerk. Liszka József. Komárom, 1991, 38-39. p.

Az árucsere néhány interetnikus vonatkozása a magyar Alföld és az érintkező domb- és hegyvidék között. Niektoré interetnické súvislosti tovarovej výmeny medzi oblasťou Veľkej uhorskej nížiny a susediacimi pahorkatými a hornatými oblasťami. In: Interetnikus kapcsolatok a Kárpát-medence északi felében. A Komáromban 1991. október 25-26-án megrendezett tudományos tanácskozás előadásainak kivonatai. Szerk. Liszka József. Komárom, 1991, 38-39. p.

KategóriaSzlovákiai magyar néprajzi bibliográfia
CímkeInteretnikus kapcsolatok / Árucsere
Fejezet1.2. Interetnikus kapcsolatok 6.3. Árucsere
Kiadás éve1991
SzerzőVIGA GYULA
Rövid URL
ID6083
Módosítás dátuma2019. augusztus 8.

Hibát talált?

Üzenőfal